Obsah

PF 2016


Rok ohnivé Opice šplhající do hor: čínský horoskop na rok 2016

 

Osmého února přichází podle čínského kalendáře rok 2016 – rok ohnivé Opice. V tomto roce je možné snad téměř všechno, je to období mnohých šancí a úspěchů. Hbitá, bystrá a inteligentní opice se totiž nikdy jen tak nevzdává, zkouší všechny dostupné možnosti a nedá pokoj. V roce 2016 se objeví mnoho nových nápadů, které nezapadnou, je to rok, kdy se hojně improvizuje a i jindy nemožné spekulace a podniky se podaří.



Opice není konfrontační. Nad svoje neúspěchy a omyly se dokáže s lehkostí a vtipem povznést, jen v dalším kole je již obratnější. Rok ohnivé Opice podle čínského horoskopu je jednoznačně o velkém posunu vpřed. Opice vládnoucí tomuto roku je nakloněna vynalézavým řešením. Tento rok však přeje i moudrosti a uvážlivosti.

Klid, prosperitu a komfort přinese rok ohnivé Opice všem, kteří to potřebují. Na druhou stranu hrozí v tomto roce různé přírodní katastrofy, a tak bychom měli na ně být připraveni.

 

Legenda o opici v čínském horoskopu

 

Nefritový císař stanovil pro výběr znamení horoskopu neboli zvířetníku dvě možné podmínky. Buď musí být dané zvíře prospěšné lidem, nebo se musí v den audience u císaře dostavit do Nebeského paláce jako první.

Podle legendy se opice dostala do zvířetníku díky tygrovi. Byla jeho sousedkou i jedinou přítelkyní, neboť ostatní zvířata se ho bála. Jednou se tygr chytil do lovecké sítě a dozajista by zde skončil svůj osud, kdyby ho nevysvobodila právě mrštná opice. Tygr jí za to byl velmi zavázán, avšak také dostal strach, že by se tuto historku mohla dozvědět ostatní zvířata a pak už by u nich neměl respekt. Takové pomyšlení opravdu tygra velice znepokojovalo, a tak přemýšlel, zda nebude lepší opice se zbavit tím, že ji zabije. U8vědomil si však zavčasu, že by mu pak nezbyl ani jediný přítel a zůstal by úplně sám. Když se pak vybírala jednotlivá znamení zvířetníku, tak tygr opici, která by jinak téměř neměla žádnou šanci, vychvaloval natolik, že ji místo mezi ostatními zajistil. Tím také svůj dluh vůči ní za záchranu svého života splatil.

 

Čínský horoskop a zrozenci v roce ohnivé Opice

 

Děti narozené v roce Opice budou inteligentní, bystré a schopné. Opice jsou pozornými posluchači, a tak s lehkostí zvládají i obtížné situace. Opice rády vzbuzují pozornost druhých, často jsou vynálezci, baviči, kreativci. Díky skvěle vyvinutému pozorovacímu talentu mají schopnost činit správná rozhodnutí. Jejich pružné myšlení jim pomáhá vyřešit každý úkol. Svět těchto lidí je plný energie, opice jsou zvídavé a chtějí vše v životě vyzkoušet.

Co nás čeká v roce ohnivé Opice

 

Měl by nás čekat úspěšný rok 2016 a rozhodně bychom měli být připraveni na různé změny. Při všech těchto přicházejících změnách je třeba jim jít naproti, avšak nerozhodovat se bez rozmyslu, nerozvážné činy mohou přinést smutné výsledky.

Opice je na peníze šetrná a ve finančních otázkách opatrná.

Rok ohnivé Opice dává velkou šanci získat spřízněnou duši a partnera těm, kteří jej hledají. Ti, kteří již rodinu mají, mohou očekávat, že se jejich vztahy a pouta ještě více posílí. Opice příliš netoleruje frivolní a milenecké vztahy, ale nabádá spíše k vážným partnerstvím, manželství a na prvním místě jsou pro ni rodinné záležitosti. Rok je určen převážně pro posílení rodinných vztahů a harmonie, navození klidu rodinného krbu a nalezení životních partnerů.

 

Obchody a podnikání podle čínského horoskopu 2016

 

Tento rok přeje navazování nových a úspěšných obchodních partnerství. V roce ohnivé Opice se můžete odvážně pouštět do nových podnikatelských projektů a nápadů a pomůže je realizovat. Zároveň však rok 2016 varuje před přespříliš riskantními podniky a záměry.

Rozhodovat byste se měli sice odvážně, ale ne příliš rychle a bez rozmyslu. Moudrost a opatrnost by měly být rovněž rozhodně přítomny.

V roce 2016 je třeba dodržovat dané sliby, v opačném případě přijde na konci roku nepříjemné vyústění. Važte tedy slova a neuvazujte se k ničemu bezmyšlenkovitě. Buďte také opatrní ve svých projevech. Opice si velice dobře pamatuje všechna nelichotivá slova, která se k vám mohou vrátit, a to v dost nepříjemné formě.

 

Čínský horoskop 2016 podle znamení zvěrokruhu

 

Krysa

Buvol

Tygr

Zajíc

Drak

Had

Kůň /LP/ Rok 2016 slibuje mnoho příjemných okamžiků, nové známosti a příležitosti, také nalezení spřízněné duše, pokud se tomu již nestalo. Mnohé změny, ke kterým se letos Kůň rozhodne, povedou k lepšímu. V roce 2016 bude Kůň v centru pozornosti, což umožní vyniknout jeho přednostem.

Koza

Opice

Kohout

Pes

Prase

 

Ostatní doporučuji, aby si každý vyhledal sám.

 

A zpět k realitě!!!

Čas běží rychle a nezadržitelně jako voda v potoce a máme tu rok 2016. S jeho počátkem se přiblížila povinnost, která z členství v JJ ČR vyplývá a tou je placení členských příspěvků, které nezasáhla inflace ani reforma veřejných financí a jsou již několik let v nezměněné výši. Dovoluji si zdvořile poděkovat všem členkám a členům JJ ČR, všem příznivcům za jejich činnost a podporu v uplynulém roce. Přeji v letošním roce mnoho životní spokojenosti, pohodu a klid u rodinného krbu, spoustu práce a pevné zdraví.

 

Platbu proveďte řádně a včas na účet 142170339/0800, do zprávy pro příjemce uveďte název Vašeho oddílu.

Členský příspěvek je na jednoho člena organizace 300,-Kč/rok.

Poštou na adresu: Jiří Gryc, Kozinova 5, 789 01 Zábřeh nebo e-mail: gryc.jiri@seznam.cz zašlete seznam platících členů - jedná-li se o člena, který již dříve vyplnil a odevzdal vyplněnou přihlášku JJ ČR, za nové členy zašlete i jejich vyplněnou přihlášku JJ ČR.

(Je k stažení na webu.)

 

Pokud se členové Vašeho oddílu rozhodnou platit samostatně, platí také již uvedené, ale jako variabilní symbol uvedou své rodné číslo bez lomítka a do zprávy pro příjemce napíší své příjmení.

 

Děkuji.

 

 

Ing. Ladislav Petráš

předseda

JU-JITSU Česká republika

Ič: 26997312

Bystročice 106

783 41 Bystročice – Olomouc 9

 

V Olomouci 07.01.2016



Autor: LP      Datum: 07.01.2016      Počet přečtení: 1858
Zapatí